BRUCON

Jako běžná rodina s dvěma malými dětmi, která se někdy trápí nedostatkem času na všechno a musí řešit situace, které jí osud připravil. Jak se říká, vše zlé je na něco dobré, tak u nás to platí na 100%. Nás to nakonec nezabilo, ale posílilo a vzniklo z toho toto betonové dítě. /Kromě našich dvou prototypů, které jsou úžasné a dělají nám radost./

Zamilovali jsme se do betonu. Je to úžasný materiál, pořád trochu jiný a stále nás překvapuje. Zkoušeli jsme různé směsi a formy (kupované, teď už většinu vyrábíme sami). Po třech letech máme vlastní směs, vytvořenou s odborníky, kteří se betonu věnují vědecky. Krabičky jsme si nechali udělat českou firmou na míru. Nálepky jsme si navrhli sami, jen jsme si je nechali graficky zpracovat.

Naším hlavním produktem je srdíčko magnetka. Proč srdíčko? Protože lásky není nikdy dost! Je to jednoduchý nadčasový symbol, kterým můžete potěšit svoji lásku, ale i maminku nebo taťku, paní učitelku, kolegy, svatební hosty i obchodní partnery. Kartonová krabička dává možnost označit ji v případě potřeby nálepkou s vlastním logem či kresbičkou dětí. Máme rádi jednoduché, čisté tvary a nadčasový dizajn.

Můj manžel míchá suchou směs a já odlévám. Materiál nakupujeme v Česku. Kromě robota, v kterém míchá suchou směs, vše děláme ručně. Ke každému srdíčku mám citový vztah. Každé mám v ruce několik krát, než ho vypustím… lžičkou dávám do formičky namíchanou mokrou směs, po vytvrdnutí vylupuji z formy, brousím, kontroluji, znovu brousím, (když je potřeba), impregnuji, někdy leštím, někdy stříkám metalickým lakem, lepím magnet, pak kontroluji, zda srdíčko dobře drží, na naší lednici. Pak skládám krabičku, tavnou pistolí lepím mřížku, razítkuji, lepím nálepky, vkládám srdíčka, pak měkkou podložku, aby se srdíčka neošoupaly, vkládám pro jistotu ještě jeden návod, bezpečnost nadevše, fotím, vkládám nové produkty na internet, balím a jdu na poštu..

Každé srdíčko je originál, každé je trochu jiné, není ani cílem, aby byli úplně stejné.