YouDrop FF midnight blue S

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
2 999 Kč
2 699 Kč
2 231 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID392509 Prod. číslo: A03420 EAN: 4003318034206 Výrobce: ABUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
YouDrop FF midnight blue S
YouDrop FF pro bezpečné začátky v horské cyklistice. Naše celoobličejová přilba s odnímatelným chráničem brady chrání děti na drsných cestách i pohodových túrách. In-Mold pro pevné spojení vnější skořepiny s materiálem přilby absorbujícím nárazy (EPS) Odnímatelný chránič brady - lehký a intuitivní mechanismus Velmi dobrá ventilace díky 9 vstupům vzduchu a 5 výstupům vzduchu, které jsou propojeny průtokovými kanály Zoom Ace MTB: výškově nastavitelný systém pro přizpůsobení obvodu hlavy Helma vhodná pro copy a culíky - výškově nastavitelný systém nastavení v zadní části hlavy vytváří prostor pro Váš cop nebo culík Vysoká viditelnost díky reflexním prvkům Síť proti hmyzu Odnímatelný kšilt na předním okraji Kšilt je uchycen suchým zipem, aby při případném pádu odletěl a krk byl lépe chráněn při nárazu Vyjímatelné a ručně pratelné polstrování s maximálním komfortem Šité popruhy pro pohodlné nošení Obvod hlavy 48-55cm hmotnost: 440g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Německý koncern ABUS KG patří mezi největší světové výrobce mechanického zabezpečení. Firma byla založena již v roce 1924.

>> Více informací o výrobci