Dell Baterie 2-cell 34W/HR LI-ON pro Latitude 7285

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
2 806 Kč
2 687 Kč
2 221 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID346765 Prod. číslo: 451-BCBR Výrobce: DELL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Dell Baterie 2-cell 34W/HR LI-ON pro Latitude 7285
Vlastnosti - Kapacita 34 Wh - Spolehlivé napájení pro potřebný výkon Alternativní PN C668F, YX0XH Před případným objednáním zkontrolujte správnou kapacitu a velikost baterie s původním článkem. Nekompatibilita není důvodem k možnosti vrácení baterie. Kompatibilita Dell Latitude 7285 Přehled Stále cestujete? Už si nemusíte dělat starosti s omezenou výdrží baterií! Svůj notebook můžete napájet touto 2-článkovou lithium-iontovou baterií Dell™. Díky kapacitě až 34 Wh vám baterie umožní bezproblémovou práci na služebních cestách i na dovolené. Tato baterie vám poskytne nepřetržité a spolehlivé napájení, které potřebujete pro co nejlepší využívání notebooku. Lithium-iontové baterie vydrží déle než běžné baterie a nevyžadují tak častou výměnu. Tento produkt byl testován a ověřen v laboratořích Dell. Pokud jej použijete v notebooku Dell, vztahuje se na něj technická podpora společnosti Dell. Kvalita - Certifikované součásti Dell podstupují přísné zkoušky kvalifikovanými techniky, aby byla zajištěna jejich kompatibilita a spolehlivost v počítačích Dell - Neustálý proces kvalifikace zajišťuje testování a certifikaci nejnovějších technologických prvků v počítačích Dell - Certifikace Dell znamená, že se nemusíte obávat o platnost záruky na hardware počítače Technická podpora - Na jakékoli dotazy k upgradu certifikovaných součástí Dell vám odpovědí zkušení pracovníci naší technické podpory - Společnost Dell nepodporuje součásti zakoupené z jiných zdrojů
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Dell Inc. (NASDAQ: Dell) je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologiích. Sídlí v Round Rock (Texas, USA) a vyrábí a prodává produkty související s počítači.

>> Více informací o výrobci