ion8 Leak Proof láhev Unicorns, 500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
304 Kč
251 Kč bez DPH
Kód: ID394648 Prod. číslo: ION-RF500PPUNIC EAN: 0619098089868 Výrobce: ION8
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
ion8 Leak Proof láhev Unicorns, 500ml
Skvělá neprotékává láhev s otvíráním, na které vám stačí jedna ruka. Láhev s objemem 350ml – 600ml se skvěle vejde do všech držáků nápojů v autě, či postranních kapes Vašich zavazadel a školních tašek. Láhev nemá žádná brčka ani savičky, proto se snadno myje a také pití z ní je velice komfortní. Stačí láhev mírně naklonit a nápoj díky odvzdušňovacímu ventilu plynule vytéká. Víčko láhve má několik těsnění, která ji zcela uzavřou a proto je 100% neprotékavá. Můžete ji směle nosit ve vašich taškách bez obav z vylití. Díky široké nabídce velikostí a barevných designů si svou láhev ion8 vybere opravdu každý. Láhev je vyrobena z materiálu RECYCLON, transparentního uhlíkově neutrálního plastu bez BPA. Tento materiál je ekologicky nezávadný, snadno omyvatelný a odolný vůči zápachu. Chuť Vašeho nápoje tak zůstane vždy čerstvá a plná chuti. Láhev je vhodná jak pro studené tak horké nápoje v teplotním rozsahu -10°C až 96°C. Využijete ji v práci, ve škole, při sportu nebo na dovolené. Vybrat si můžete z široké škály barev a velikostí. - vysoce kvalitní a odolná láhev - ergonomický tvar láhve - víčko dokonale těsní, takže můžete láhev nosit bez obav v zavazadle klidně i dnem vzhůru - pojistka proti náhodnému otevření - ONE TOUCH / EASY OPEN– veškerou manipulacijako otevření, zavření a zamčení zvládnete jednou rukou - pohodlné pítko neomezuje plynulý průtok nápoje - praktické zacvakávací víčko chrání pítko před prachem a nečistotami - vyklápěcí plastové poutko - neklouzavý povrch SOFT TOUCH - netoxický a zdravotně nezávadný materiál Recyclon bez obsahu BPA a ftalátů, který je odolný vůči zápachům - vhodná pro velmi horké i velmi studené nápoje - dostupné náhradní těsnění, případně celé víčko láhve Láhev se snadno udržuje čistá, protože veškeré díly jsou snadno přístupné a omyvatelné. K mytí doporučujeme teplou vodu se saponátem.Nedoporučujeme mytí pomocí abrazivních mycích prostředků, kartáčů či houbiček a to především z vnější strany láhve. Není určeno pro mytí v myčce nádobí! Obsah: 350 ml Technické parametry: Výška lahve: 171mm Průměr nádoby: 67mm Váha prázdné lahve: 102g Váha naplněné láhve: 502g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Ion8 je značka specializující se na výrobu a designování vodních lahví. Je známá pro své kvalitní, funkční a stylové produkty. Ion8 se zaměřuje na výrobu bezpečných, odolných a ekologicky šetrných lahví určených pro různé účely, včetně sportu, cestování a každodenního používání.

>> Více informací o výrobci