ion8 Dětská termotaška, Space

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
250 Kč
207 Kč bez DPH
Kód: ID394645 Prod. číslo: ION-LBKSPACE EAN: 0619098087369 Výrobce: ION8
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
ion8 Dětská termotaška, Space
Vysoce kvalitní dětská termotaška byla navržena tak, aby byla co nejpraktičtější pro každodenní přenášení a skladování svačin či obědů. Taška je vypolstrovaná, snadno omyvatelná a potraviny si v termotašce déle udrží svojí teplotu a uchová tak potraviny déle čerstvé. Popis produktu: - snadno přístupná díky zipu po obvodu - vnější elastická síťovaná kapsa na lahev - omyvatelný materiál vhodný pro kontakt s potravinami - potraviny si v termotašce udrží svojí teplotu až 6 hodin - štítek na jméno - rozpojitelný nylonový popruh pro snadné přenášení či připnutí - lze prát v pračce - program pro jemné prádlo Rozměry: 26,5 cm x 19,5 cm x 8 cm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Ion8 je značka specializující se na výrobu a designování vodních lahví. Je známá pro své kvalitní, funkční a stylové produkty. Ion8 se zaměřuje na výrobu bezpečných, odolných a ekologicky šetrných lahví určených pro různé účely, včetně sportu, cestování a každodenního používání.

>> Více informací o výrobci